Bericht versturen
Thuis

Langfang Fulu filter Co., Ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

De Filterco. van Langfangfulu, Ltd is een jong en energiek die bedrijf in 2018 wordt gevestigd. Wij hebben onze eigen die productie-installatie in het Hete de Lentepark wordt gevestigd, Gu'an-Provincie, Langfang-Stad, Hebei-Provincie, naast Peking Daxing Airport en Tianjin-Haven, met een superieure geografische plaats.

 

China Langfang Fulu filter Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

Om aan de behoeften van de markt te voldoen, verstrekt het bedrijf de producten van uitstekende kwaliteit aan redelijke prijzen. Onze hoofdproducten zijn:

 

Het element van de luchtfilter, het element van de oliefilter, diesel filterelement, het hydraulische element van de oliefilter, rotatie-op filter, olie-water scheidingsfilter, 500FG/900FG/1000FG-olie-water separatorassemblage, het element van de precisiefilter, de filterelement van de samenvoegingsscheiding, het element van de airconditioningsfilter, de filterelement van de generatorreeks, Nevel het element van de recyclingsfilter, reinigingsfilter, het element van de de oliefilter van de vonkenmachine, filter van het draad de scherpe water, het element van de graafwerktuigairconditioner, het element van de roestvrij staalfilter, koper sinterde filterelement, pompvrachtwagen/element van de de oliefilter van de injectiemachine het hydraulische, speciaal-gevormde filter, enz.

 

China Langfang Fulu filter Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

Onze producten worden wijd gebruikt op de volgende gebieden:


Graafwerktuigen/laders/rollen en andere bouwmachines, forklifts, op zwaar werk berekende voertuigen en andere voertuigen, sigaretfabrieken, elektrische centrales, olievelden, schepen, kranen, eindmachines, metallurgische machines, generatorreeksen, luchtcompressoren en hun filtratiesystemen, draadsnijmachines, Vonkenmachine, injectie het vormen machine, poedernevel recyclingssysteem, farmaceutische en chemische industrie, stofvrije workshop en andere reinigingsgebieden.

 

China Langfang Fulu filter Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2

 

Al personeel van het bedrijf zal het concept „klant, de dienst eerst“, met integriteit, kwaliteit, de dienst eerst aanhangen, en ondernemend als leidende ideologie, en zal u oprecht de diensten van uitstekende kwaliteit aanbieden!

 

Warm verheugt het onthaal zich en oprecht op het werken met klanten om een betere toekomst tot stand te brengen!

 

China Langfang Fulu filter Co., Ltd Bedrijfsprofiel 3

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

De Filterco. van Langfangfulu, Ltd werd opgericht in 2018 en is een jong en energiek bedrijf. Maar wij hebben etc. onze eigen productiefabriek, verkoopafdeling, financiënafdeling, buitenlandse handelsafdeling.


Momenteel, is onze productiviteit 5.000 eenheden per maand. Wij zijn van plan om productiemateriaal toe te voegen of te vervangen om de twee jaar met de snelle technologische updates omhoog houden om ervoor te zorgen dat onze producten met technologie op elk ogenblik worden bijgewerkt en zijn niet verouderd.

Langfang Fulu filter Co., Ltd Langfang Fulu filter Co., Ltd Langfang Fulu filter Co., Ltd Langfang Fulu filter Co., Ltd
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : FL

Aantal werknemers : 50~100

Jaarlijkse omzet : 2,000,000-5,000,000

Opgericht Jaar : 2018

Export pct : 70% - 80%